Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Betalingen


Betalingen

Online via beveiligde verbinding

Cosygifts.be werkt hiervoor samen met Ogone , gespecialiseerd in 100% beveiligde betalingen online. Online betalen kan met Visa, Mastercard, Bancontact.

Na verwerking van de gegevens van uw kaart of home banking systeem en aanvaarding van betaling krijgt u een bevestiging van uw onlinebetaling via email. Doordat de online betaling onmiddellijk wordt verwerkt, kunnen wij uw bestelling dan ook dezelfde dag behandelen.

 

Via overschrijving

In een bevestigingsmail die u net na het voltooien van uw aankoop ontvangt, staan de betalingsgegevens vermeld. Na ontvangst van uw betaling (1 à 2 werkdagen) wordt de bestelling verzendklaar gemaakt. U kan uw betaling verrichten op volgende bankrekening:

 

Bankgegevens
KBC: 731-0082502-27
IBAN: BE48 7310 0825 0227
BIC: KREDBEBB