Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Leveringen


Leveringen

De leveringen van onze producten gebeuren met Taxipost. De geschenken worden aan huis of op het door u opgegeven adres geleverd. Bij afwezigheid wordt een kaartje achtergelaten in je brievenbus, hierop vind je de gegevens waar je het pakje kan afhalen, dat is steeds het dichtsbijzijnde postkantoor.

De meeste produkten zijn in voorraad, deze worden binnen de 48uur na ontvangst van uw betaling geleverd. Indien er een andere leveringstermijn geldt dan word die ook vermeld bij het artikel.

België

  • 4,95€ tot 25€
  • 3,95€ tot 50€
  • Gratis vanaf 50€

Leveringen naar Nederland kosten altijd 7,95€.