Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Slaap- en badkamer / Plaid Mountain

 

Plaid Mountain

vanaf € 59,95 € 35,00
Puylaert Home Basics - Mountain - Plaid - grijs

Schitterende, grofgebreide plaid en sierkussens in grijs/rood of beige/rood van Puylaert Home Basics. Hang de plaid over de leuning van uw bank, leg de kussens erbij en het verschil is meteen zichtbaar. Het gaat immers om details in uw interieur. En als het kouder is gebruik je de plaid om terug lekker warm te krijgen.promo
 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Puylaert Home Basics - Mountain - Plaid - Beige
Puylaert Home Basics - Kussen - grijs
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Puylaert Home Basics - Mountain - Plaid - grijs Plaid Grijs/Rood € 159,00 € 89,00 
+
-
Puylaert Home Basics - Mountain - Plaid - Beige Plaid Beige/Rood € 159,00 € 89,00 
+
-
Puylaert Home Basics - Kussen - grijs Kussen Beige/Rood € 59,95 € 35,00 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje