Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Slaap- en badkamer / Juwelen kapstok Little Black Dress

 

Juwelen kapstok Little Black Dress

€ 24,95
Merk: Umbra
Umbra - Juwelen kapstok Little Black Dress

Al je juwelen op een ordelijke manier opruimen dat doe je voortaan met de Little Black Dress juwelen kapstok van Umbra. Er zijn 39 pochetjes aan de ene zijde, en aan de andere zijde hebt u 24 haakjes voor kettingen aan te hangen. Kortom het neemt weinig plaats en je kan toch veel in kwijt!

  • Materiaal: kunststof
  • Atmetingen: 46,4 x 107cm
  • Designer: Matt Carr


 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 24,95
| Meer