Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Slaap- en badkamer / Hello Kitty Lamp

 

Hello Kitty Lamp

€ 139,50
BASE NL - Hello Kitty Lamp

Iemand die over je waakt tijdens het slapen of de kamer verheldert door sfeervol licht… Daar zorgt het schattige poesje Hello Kitty wel voor. Deze designerlamp kreeg de naam Kitty White mee en ze is er voor werkelijk iedereen, of je nu 5 jaar of 50 jaar bent.

Jonge dames zijn dol op Kitty White. Dankzij haar prachtige licht is ze het perfecte maatje in elke slaapkamer. Een verhaaltje voorlezen met Kitty White aan je zijde wordt een magisch en sfeervol moment. En wanneer het tijd is om te gaan slapen, dim je gewoon haar lichtje. Maar ook ’s nachts blijft Kitty White over jou waken, met haar zachte, warme gloed. Met de uitbreidbare LED-unit kun je bovendien de kleur en lichtintensiteit van Kitty White helemaal aanpassen aan de stijl van jouw kamer en aan de gelegenheid.

Met deze prachtige Hello Kitty Lamp geef je jouw kamers een extra sfeervolle inrichting. En het beste van al? De lamp is zo robuust dat ze onbreekbaar en makkelijk schoon te maken is. 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 139,50
BASE NL - Hello Kitty Lamp
BASE NL - Hello Kitty Lamp
BASE NL - Hello Kitty Lamp
BASE NL - Hello Kitty Lamp
| Meer