Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Slaap- en badkamer / Fotolijst in Suede

 

Fotolijst in Suede

vanaf € 19,95 € 13,95
Puylaert Home Basics - Fotokader Club Suede - blauw

Tijdloze, klassieke suede fotolijst van de topcollectie van Puylaert Home Basics. Iedere PHB fotolijst is met veel zorg gemaakt naar exact vastgestelde kwaliteitsnormen.

Deze fotoframes zijn verkrijgbaar in 2 kleuren: grijs en blauw. De fotolijsten zijn geschikt voor afbeeldingen van 10cm x 15cm, en zijn bedoeld om neer te zetten.

Al uw foto's komen prachtig tot hun recht in deze bijzondere gedetailleerde fotolijsten.

 promo
 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Puylaert Home Basics - Fotokader Club Suede - blauw Blauw € 19,95 € 13,95 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje