Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Slaap- en badkamer / Fotokader Facet Chroom

 

Fotokader Facet Chroom

€ 14,95 € 9,95
Merk: Umbra
Umbra - Fotokader Facet Chroom
Deze strakke maar stijlvolle fotolijst van Umbra is een aanwinst voor uw interieur. U kan hem overal in huis gebruiken, van de woonkamer of de slaapkamer, overal is er wel een plaatsje. De glanzende lijst laat de foto's zeer goed uitkomen. Deze fotolijst kan u natuurlijk ook cadeau geven voor een verjaardag, feestje of zomaar.


promo

Afmetingen
Hoogte:15 cm
Breedte:10 cm

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 14,95
€ 9,95
| Meer