Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Buiten- en binnenhuisverlichting / Bloom! / BLOOM! Pill met verlichting

 

BLOOM! Pill met verlichting

vanaf € 230,00 € 199,00
Merk: Bloom!
BLOOM! Pill met verlichting

De lichtgevende bloempot zorgt voor een zeer bijzondere sfeer in uw kamer of tuin. Een bijzondere bloempot voor bijzonder design. Deze bijzondere bloempotten zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten. De lichtgevende bloempot is trouwens niet alleen mooi en bijzonder, maar ook ruimtebesparend.promo
 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

BLOOM! Pill met verlichting
Bloom! Pill met verlichting - wit
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Bloom! Pill met verlichting - witWit€ 230,00  € 199,00
+
-
 

Toevoegen aan winkelmandje