Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Buiten- en binnenhuisverlichting / BLOOM! Pot met verlichting

 

BLOOM! Pot met verlichting

vanaf € 120,00 € 99,00
Merk: Bloom!
Bloom! Pot met verlichting

De verlichte BLOOM!potten zijn een echte eyecatcher voor binnen en buiten. Bloempot, opbergbak of champagnekoeler? Alle BLOOM producten met verlichting zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. BLOOM wordt gekarakteriseerd door zijn eenvoudig, maar stijlvolle ontwerp en multifunctionaliteit. De dubbelwandige, waterdichte bloempot is van hoogwaardige polyethyleen gemaakt, onderhoudsvrij en kleurvast. De energiezuinige lampen kunnen eenvoudig worden vervangen via een opening aan de zijkant van de pot.

 promo
 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

BLOOM! Pot met verlichting
Bloom! Pot met verlichting - roze
Bloom! Pot met verlichting - rood
Bloom! Pot met verlichting - paars
Bloom! Pot met verlichting - lime
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Bloom! Pot met verlichting - rozeRoze€ 120,00  € 99,00
+
-
 
Bloom! Pot met verlichting - rozeFramboos€ 120,00  € 99,00
+
-
 
Bloom! Pot met verlichting - roodRood€ 120,00  € 99,00
+
-
 
Bloom! Pot met verlichting - limeLime€ 120,00  € 99,00
+
-
 
Bloom! Pot met verlichting - paarsPaars€ 120,00  € 99,00
+
-
 

Toevoegen aan winkelmandje