Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Reisartikelen / Smooff / Strandshopper

 

Strandshopper

vanaf € 19,95
Merk: Smooff
Smooff - Beach Shopper - Stylish Black

Wie een dagje gaat relaxen op strand, in het bos, op de boot, de camping of elders, wil natuurlijk graag een aantal essentiële zaken meenemen zoals geld, huissleutels, gsm, zonnebrand, een boek, een fles water, ....

De Smooff Strandshopper is hiervoor dé ideale partner!

Deze ruime en zeer stevige shopper heeft een apart vak voor de portemonnee en mobiele telefoon, zodat je deze niet telkens op de bodem hoeft te zoeken, alsmede een handig haakje voor de sleutelbos.

De shopper heeft tevens een apart vak vóórop voor het opbergen van tijdschriften of andere snuisterijen.

De vrolijke tas verkrijgbaar in 2 kleuren heeft verstelbare schouderbanden, een rits en is tevens wasbaar in de wasmachine.
Afmetingen
Hoogte:45 cm
Breedte:42 cm

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Smooff - Beach Shopper - Stylish Black Stylish Black € 19,95 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje