Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Reisartikelen / Built NY / Fishnet Laptop Sleeve 14-15"

 

Fishnet Laptop Sleeve 14-15"

€ 45,00 € 15,00
Merk: Built NY
Built NY - Fishnet Laptop Sleeve 14-15"

Sommige laptops zijn zo mooi dat het een schande is om ze te bedekken wanneer u onderweg bent. Maar zonder een tas is er geen bescherming voor uw waardevolle bezit. Het Fishnet Laptop Sleeve van Built NY lost dit probleem op, de neopreen beschermt uw laptop. Ze zijn makkelijk om mee te reizen, zijn geschikt voor  Macs en pc's. Om te pronken met je laptop in stijl."promo
 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 45,00
€ 15,00
| Meer