Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Reisartikelen / Authentics / Reistassen

 

Reistassen

vanaf € 90,00 € 50,00
Kuvert Reistassen

De no-nonsense KUVERT reistassen van de hand van STEFAN DIEZ zijn uiterst duurzaam, waterbestendig en geschikt voor uitstapjes, sporten, korte trips of lange weekends. Kunnen in de hand of over de schouder gedragen worden. De verstelbare schouderband is in korte tijd vastghaakt. Alle tassen hebben een binnenzak met kliksluiting en een grote rits die zich uitstrekt tot de bodem van de tas, gemakkelijk om grote volumes op te bergen. Wanneer leeg zijn deze reistassen makkelijk op te bergen.promo
 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Kuvert Reistassen
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
L - 60x34x29cm€ 90,00  € 50,00
+
-
 
XL - 73x35x30cm€ 109,00  € 70,00
+
-
 

Toevoegen aan winkelmandje