Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Onze Merken / Zebra Trends


Prijs: Oplopend - Aflopend

Luxueus, handig schooltasje met ritssluiting uit de Parter collectie van Zebra Trends. Gemaakt van...
€ 29,95
Toevoegen aan winkelmandje
Prijs: Oplopend - Aflopend

Hippe tassen en accessoires van Zebra Trends!

Zebra Trends is een hip nederlands merk dat gespecialiseerd is in hippe eigentijdse kindertassen en accessoires van deze tijd. Kenmerkend voor de artikelen van Zebra Trends zijn vrolijke, kleurrijke prints, waar je ook op school goed mee te voorschijn kunt komen. Ook de mama's zien de tassen wel zitten! 

De tassen zijn ook zeer geschikt als schooltas. Kwalitatief zeer sterk en de handige vakjes voor drinkbeker en mobieltje maken het helemaal af. Ook leuk om cadeau te geven of te krijgen!