Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Onze Merken / Karlsson design klokken


Prijs: Oplopend - Aflopend

Hij lijkt zo lief deze sweetie pi wekker van Karlsson maar wacht maar totdat je het lawaai hoort wat...
€ 24,95
Toevoegen aan winkelmandje
Prijs: Oplopend - Aflopend

Design klokken Karlsson

Karlsson is een Nederlands merk van design klokken. Deze worden verkocht over heel de wereld. Een klok van Karlsson staat garant voor een voortreffelijke kwaliteit, innovatief design en esthetische superioriteit. Nederlandse en internationale designers werken samen om dit waar te maken. De klokken van Karlsson verschijnen bovendien regelmatig in trendsettende magazines.

In de collectie vind je zowel tijdloos design terug als hippe verbeelding. Met een design klok van Karlsson ben je niet alleen zeker van de tijd, maar ook van originaliteit!

Klik door voor meer informatie over het product. Bekijk ook onze andere originele woondecoratie!