Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Kids Corner / Suck UK / Teddybeer lamp

 

Teddybeer lamp

€ 99,95
Merk: Suck UK
Suck UK - Teddybeer Lamp

Is het een beer of een lamp? Deze Teddy ziet er fantastisch uit met zijn zwarte lampenkap en goudkleurig gevoerde binnenkant. Een zeer leuke en originele accessoire voor in de kinderkamer. Een zeer betrouwbare beer, beschermt de kleintjes tegen het donker. Of leuk voor de echte teddyberen liefhebbers. 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 99,95
| Meer