Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Kids Corner / Quut / Zandspeeltje Triplet Pink

 

Zandspeeltje Triplet Pink

€ 14,95
Merk: Quut

Het roze Triplet zandspeeltje is het meest multifunctionele uit het gamma strandspeelgoed van Quut. Met het schepje graven je kids greppels en putten uit. Met de hark creëren ze tekeningen op hun zandkasteel. Met de zeef filteren ze schelpen en takjes uit het zand. En via de steel kan water in de grachtjes worden gegoten. Een topper voor de allercreatiefste zandkunstenaars!

De designers van het Belgische Quut ontwerpen speeltjes die een antwoord bieden op het weinig duurzame karakter van strandaard strandspeelgoed. Door het gebruik van duurzame materialen en het doordacht design gaan de Quut creaties vele zomers mee. Dit is ook het geval voor dit Triplet zandspeeltje.

Op Cosygifts.be vind je naast polyvalente zandspeeltjes ook een zandschepstrandemmertjes, eenpetanquespel en bouwkokers van Quut. Stuk voor stuk in bonte kleuren en met een verleidelijk design. 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 14,95
QUUT - Zandspeeltje Triplet
QUUT - Zandspeeltje Triplet
QUUT - Zandspeeltje Triplet
| Meer