Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Kids Corner / Quut / Zandschep Scoppi

 

Zandschep Scoppi

€ 30,90
Merk: Quut

Met de Scoppi zandschep van Quut was graven op het strand nooit zo leuk. Dankzij de stevige dubbele steel en genoeg ruimte om kracht te zetten met de blote voet, klief je door het zand. Schelpjes en andere schatten haal je er bovendien uit met de bijhorende zeef. Goed om weten: deze multifunctionele schep kan je ook in de winter gebruiken om sneeuw te scheppen.

Het Quut strandspeelgoed is ontworpen om komaf te maken met het weinig duurzame karakter van klassieke zandspeeltjes. Bovendien springen de Quut creaties meteen in het oog door hun hippe design en de trendy kleuren. De Scoppi zandschop werd bekroond met een Red Dot Design Award.

In de Cosygifts webshop vind je naast deze schep ook andere strandspeeltjes, strandemmertjes, het Ringo petanquespel en 3 bouwkokers met verschillende diameters. Voor jaren plezier op het strand! 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 30,90
QUUT- Zandschep Scoppi
QUIT - Zandschep Scoppi
QUIT - Zandschep Scoppi
| Meer