Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Kids Corner / Native Union / Pop Phone Gold

 

Pop Phone Gold

€ 49,99 € 35,00
Pop Phone - Limited Edition - Goud

Deze coole Pop Phone is afgewerkt met een gouden laagje, het ontwerp is zowel retro als hedendaags. De Pop Phone van Native Union kan gebruikt worden met de iPad, iPhone en de meeste andere smart phones & tablets.

De luidspreker en microfoon zijn van uitstekende kwaliteit. Bovendien verhoogt de POP handset het belcomfort en reduceert het storende geluiden.

Een bestseller bij zowel kids als volwassenen. Een echte musthave die je ziet bij veel popsterren.

  • Elimineert 99% straling bij het gebruik van een mobiele telefoon
  • Voor sommige toestellen is een extra tussenstukje nodig
  • Kan ook met VOIP gebruikt worden (via USB-adapter)
  • Voorzien van een 3,5mm-aansluiting

 promo
 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 49,99
€ 35,00
Pop Phone - Limited Edition - Goud
Pop Phone - Limited Edition - Goud
| Meer