Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Kids Corner / MrMaria / Nijntje Wolk

 

Nijntje Wolk

€ 169,00
Merk: MrMaria
Mr. Maria - Nijntje Wolk

Laat Nijntjes zachte licht binnendruppelen in de dromen van jouw baby. Zittend op een wolk waakt het lieve konijn Nijntje over jouw slapende kindje. Deze prachtige designerlamp zorgt voor een warme gloed die de kamer zachtjes vult. ’s Nachts is Nijntje een geruststellend vriendje en ’s avonds zweeft hij mee boven het bed tijdens het voorleesmoment.

Onder Nijntjes hanglamp wordt er elke dag geslapen en gespeeld, gelachen en gezongen, verschoond en gedroomd. Iedereen wordt blij bij het zien van Nijntjes schattige snoet!

Verras jouw kleine kapoen met deze knappe hanglamp, geschikt voor elk interieur. Deze mooie lamp is bovendien makkelijk schoon te maken, recycleerbaar én onbreekbaar. En dat kan Cosygifts alleen maar toejuichen.  

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 169,00
Mr. Maria - Nijntje Wolk
Mr. Maria - Nijntje Wolk
Mr. Maria - Nijntje Wolk
Mr. Maria - Nijntje Wolk
| Meer