Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Kids Corner / Doma / Mini Speaki

 

Mini Speaki

vanaf € 29,95 € 24,95
Doma - Mini Speaki

Een klein mannetje met een krachtig geluid, van Doma. Sluit deze kleine speaker aan via het meegeleverde kabeltje aan je MP3-speler, gsm, smartphone, tablet, laptop en computer. Je kan de Mini Speaki overal meenemen, je hangt hem gemakkelijk aan je sleutelbos of je handtas.

6 uur non-stop muziek, opladen via een usb-kabeltje aan een laptop of computer. dankzij de meegeleverde kabeltjes op je MP3-speler, smartphone, tablet, laptop of computer. 

De Mini Speaki heeft ook een aan- en uitknopje, wanneer aan dan brand er een klein rood ledlichtje ter hoogte van zijn hart. Het opladen geeft hij ook aan met een rood lichtje en wanneer volledig opgeladen is het lichtje groen.

  • Materiaal: soft touch, kunststof
  • Speaker output: 2 Watt
  • Meegeleverd: Audio kabel, sleutelhangerkoord + clip
  • Afmeting: 7 x 4,5 cm

 promo
 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Doma - Mini Speaki
Doma - Mini Speaki - Roos
Doma - Mini Speaki - Paars
Doma - Mini Speaki - Zilver
Doma - Mini Speaki - Zwart
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Doma - Mini Speaki - Roos Roos € 29,95 € 24,95 
+
-
Doma - Mini Speaki - Paars Paars € 29,95 € 24,95 
+
-
Doma - Mini Speaki - Zilver Zilver € 29,95 € 24,95 
+
-
Doma - Mini Speaki - Zwart Zwart € 29,95 € 24,95 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje