Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Zoku Character Set

 

Zoku Character Set

€ 19,95
Merk: Zoku
Zoku Character Set

Maak nu met je eigen fantasie de leukste en gekste ijsjes

Deze uitbreiding op de bestaande tools maakt het bedenken van de heerlijkste en vooral leukste combinaties nog eenvoudiger.

De set bestaat uit:

14 verschillende stansvormen om gezichten te maken

1 lepel om alle gestanste figuurtjes op leggen en vervolgens in 1x in de Zoku basisset te plaatsen. Even wacht totdat het is aangevroren om daarna de vloeistof erbij te gieten. En klaar is het grappige ijsje!

1 standaard om ZOKU basisset op de zijkant te leggen. 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 19,95
Zoku Character Set
Zoku Character Set
| Meer