Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / You Spoon theelepel

 

You Spoon theelepel

€ 18,00
Merk: Alessi
Alessi - You Spoon theelepel

Deze You Spoon theelepel werd ontworpen door LPWK & Marta Sansoni voor Alessi. Het is ontworpen met vloeiende lijnen en variabele dikte, een waar genot om vast te houden. Een streling voor het oog dankzij het ingelegde munt en bloem motief.

De You Spoon is echter zeer veelzijdig, gebruik hem voor uw koffie, thee, om uw lekker dessert te eten. Neem hem mee in uw handtas, geef hem als cadeau, ... De You Spoon is zo veelzijdig als hij stijlvol is.

  • Materiaal: 18/10 RVS
  • Afmeting: 14cm x 3cm
  • Design: LPWK / Marta Sansoni - 2013


 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 18,00
Alessi - You Spoon theelepel
| Meer