Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Wobble Flesopener

 

Wobble Flesopener

vanaf € 12,50
Merk: Umbra
Umbra - Wobble Flesopener

Ik weet niet U, maar wanneer ik een flesje moet openen op een feestje, dan is de flesopener steeds op mysterieuze wijze verdwenen. Dit is voorgoed gedaan met deze coole Wobble flesopener van Umbra. Deze unieke wiebelende flesopener heeft een leven buiten de lade, hij heeft een gegoten metalen basis waardoor hij altijd rechtop blijft staan en balanceerd op elk oppervlak om zichtbaar te blijven.

  • Afmetingen: 3 3/4 x 3 3/4 x 9cm
  • Materiaal: kunststof en metaal
  • Designer: Alan Wisniewski / Adin Mumma

  

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Umbra - Wobble Flesopener
Umbra - Wobble Flesopener - Wit
Umbra - Wobble Flesopener - Groen
Umbra - Wobble Flesopener - Grijs
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Umbra - Wobble Flesopener - Wit Wit € 12,50 
+
-
Umbra - Wobble Flesopener - Groen Groen € 12,50 
+
-
Umbra - Wobble Flesopener - Grijs Grijs € 12,50 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje