Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Wijnkoeler

 

Wijnkoeler

€ 12,95
Merk: Smooff
Smooff - Wine Cooler - Stylish Black

Ideaal als combinatie met de HipNic. De Smooff Wijnkoeler. Hou je niet van wijn? Geen probleem! Er past ook een 1,5 literfles water of frisdank in.

De Smooff wijnkoeler is gemaakt van microfiber (net als de Hipnic) en heeft een PEVA binnenvoering. Dit zorgt ervoor dat je frisdrank of wijn zolang mogelijk koel blijft.

Ideaal voor festivals, vakantie, fietstochten, daguitstappen, naar het werk....
Afmetingen
Hoogte:33 cm
Breedte:13 cm
Volume:1 500 ml

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 12,95
Smooff - Wine Cooler + Hipnic - Stylish Black
| Meer