Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Whoopie Kit

 

Whoopie Kit

€ 44,90
Merk: Lékué
Lku - Whoopie Kit

Na het succes van de cupcakes, macarons en muffins komt een nieuw succes uit Amerika overgewaaid naar België: whoopies maken. De Whoopie, het gebakje is een kruising tussen een koekje, taart en cake. Twee ronde vormen met een zoete, crèmeachtige vullling ertussen.

De Lekue Whoopie kit omvat een spuitzak uit Platinumsilicone, de siliconebakmat op maat van de whoopies en een receptenboekje. 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 44,90
Lku - Whoopie Kit
Lku - Whoopie Kit
Lku - Whoopie Kit
Lku - Whoopie Kit
Lku - Whoopie Kit
Lku - Whoopie Kit
| Meer