Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Waterkaraf - Stelton

 

Waterkaraf - Stelton

€ 45,00 € 26,00
Merk: Stelton
Stelton - Waterkaraf

Deze sierlijke waterkaraf maakt deel uit van de nieuwe reeks van futuristische design Stelton 21st. Met zijn smalle, lichtjes rechthoekige vorm is deze waterkaraf eenvoudig te hanteren en aangewezen voor de deur van het merendeel van de ijskasten. Het transparante design vestigt de aandacht op een prachtige wijze op de inhoud van de karaf.

  • Materiaal: RVS, ABS en rubber
  • Afmetingen: 25,5 x 7,5 x 19 cm
  • Inhoud: 1,7 liter


promo

Afmetingen
Hoogte:25.5 cm
Breedte:7.5 cm
Volume:1 000 ml

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 45,00
€ 26,00
| Meer