Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Thermoskan

 

Thermoskan

vanaf € 59,90 € 39,50
Merk: Bodum
Bodum - Thermoskan - wit

De BISTRO thermoskan van Bodum is gemaakt van plastic, siliconen en roestvrij staal en houd uw vloeistoffen een stuk langer op de gewenste temperatuur (warm of koud). 

Door een eenvoudige druk op de deksel opent  u de thermoskan en laat u de vloeistoffen stromen. Het deksel sluit automatisch na elk gebruik. 

U gebruikt  het voor ice tea in de tuin, of gewoon voor het warm houden van hete kruiden thee op de keukentafel. Zijn prachtige kleuren passen zeker bij de kleuren van uw keuken of woonkamer.promo

Afmetingen
Volume:1 100 ml

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Bodum - Thermoskan - groen
Bodum - Thermoskan - roos
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Bodum - Thermoskan - wit Wit € 59,90 
+
-
Bodum - Thermoskan - roos Roos € 59,90 € 39,50 
+
-
Bodum - Thermoskan - groen Groen € 59,90 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje