Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Stelton / Stelton Broodmand

 

Stelton Broodmand

vanaf € 24,95
Merk: Stelton
Stelton - Broodmand - Pistache

Dit Stelton broodmandje is van het beste katoen gemaakt, specifiek geschikt voor voedingsmiddelen. Deze mand biedt veel mogelijkheden, het kan voor verschillende broodsoorten gebruikt worden: met opstaande rand voor stokbrood, met omgevouwen rand voor brood, pistolets, sandwiches en ook voor koffiekoeken. Door zijn verborgen magneten blijft alles super vers.

  • Ontwerper: Klaus Rath voor Stelton
  • 100 % katoen
  • In geschenkdoosAfmetingen
Hoogte:23 cm
Breedte:23 cm

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Stelton - Broodmand + thermos
Stelton - Broodmand - Zwart
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Stelton - Broodmand - Pistache Pistache € 24,95 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje