Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Pannenlap

 

Pannenlap

vanaf € 19,95 € 8,50
Merk: Built NY
Buit NY - Milo Pot Holder - Nolita Stripe

Een chef-kok in uw keuken is een luxe, maar een pannenlap is een noodzaak. De Milo Pothouder van Built NY beschermt u tegen hete oppervlakken. zijn unieke ontwerp en heldere kleuren brengen de keuken tot leven. Schuif je hand in deze pothouder, en pak die hete bakken met vertrouwen tegemoet.promo
 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Buit NY - Milo Pot Holder - Black Khaki
Buit NY - Milo Pot Holder
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Buit NY - Milo Pot Holder - Nolita Stripe Nolita Stripe € 19,95 € 8,50 
+
-
Buit NY - Milo Pot Holder - Black Khaki Black Khaki € 19,95 € 8,50 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje