Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Messenblok

 

Messenblok

vanaf € 49,90
Merk: Bodum
Bodum - Messenblok

Allereerst, messen zijn een van de belangrijkste instrumenten in een keuken. Voor sommige mensen zijn ze zelfs uitgegroeid tot een obsessie. Begrijpelijk, want na te hebben gewerkt met een state-of-the-art mes is er geen weg terug. In de tweede plaats moeten messen veilig en gemakkelijk bereikbaar opgeborgen worden, het anreht is daar de geschikte plaats voor. De BISTRO Messenblok van Bodum doet beide prachtig: het houdt uw dagelijkse messen van nut handig en veilig opgeborgen. De binnenkant van de messenblok is gemaakt van een veelheid van zeer fijne kunststofsticks waardoor een mes overal in het messenblok kan gestoken worden, strak en veilig. Het blok behuizing is gemaakt van plastic, de onderzijde is van siliconen waardoor de messenblok mooi op zijn plaats blijft staan. Het komt in acht vrolijke kleuren. 

Bodum - Messenblok - BRuin
Bodum - Messenblok - Zwart
| Meer
Kies uw productenLevering BE/NLPrijsAantal
Bodum - Messenblok - BRuin Bruin2 dagen / 4 dagen € 49,90 
+
-
Bodum - Messenblok - Zwart Zwart7 dagen / 9 dagen € 49,90 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje

Gerelateerde producten