Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Lku / Muffins & Kids

 

Muffins & Kids

€ 29,95 € 24,95
Merk: Lékué
Lekue - Muffins

Met de nieuwe Muffins & Kids van Lekue kunnen uw kinderen ontdekken hoe ze hun muffins en favoriete cupcakes dienen voor te bereiden op een ludieke en educatieve manier. Een kit voor de kinderen om te leren bakken, decoreren en presenteren van mooi en lekker gebak. Deze set bestaande uit zes recepten, de decoreerpen, spatel en muffinhouders helpen je zeker op weg.promo
 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 29,95
€ 24,95
Lekue - Muffins
| Meer