Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Lku / LKU Stoombox

 

LéKUé Stoombox

vanaf € 28,25
Merk: Lékué

Siliconen papilotte van Lekue dat u zowel voor het stomen in de oven als de microgolfoven kan gebruiken. De braadstomer is bestand tegen hoge temperaturen, tot wel 200°. Er is ook een receptenboekje verkrijgbaar, er staan een 40-tal recepten in om je te inspireren en ten volle te genieten van je stoommandje.

  

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Lekue - papilotte - transparant
Lekue - papilotte - groen
Lekue - papilotte - transparant
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Lekue - papilotte - transparant transparant - 2pers. € 28,25 
+
-
Lekue - papilotte - groen groen - 2 pers. € 28,25 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje