Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Kurkentrekker Blade Twist

 

Kurkentrekker Blade Twist

€ 39,95
Merk: Menu
Menu - Kurkentrekker Blade Twist - Rood

Open eenvoudig een lekker flesje wijn met de kurkentrekker van Menu, een echte musthave. Het design mag men zeer origineel maar ook ergonomisch noemen. Dankzij het soft-touch rubberen oppervlak ligt het perfect in de hand, en na gebruik zullen de onderdelen automatisch op zijn plaats komen dankzij een magnetischmechanisme.

  • Lengte: 18cm
  • Materiaal: roestvrij staal, kunststof en rubber

  

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 39,95
Menu - Kurkentrekker Blade Twist - Rood
Menu - Kurkentrekker Blade Twist - Rood
| Meer