Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Kruidenschaar

 

Kruidenschaar

€ 13,90
Merk: Westmark
Westmark - Kruidenschaar

Met deze handige kruidenschaar met vijf parallelle snijbladen wordt het versnijden van kruiden zoals bieslook en basilicum kinderspel. Het gaat supersnel en alle gesneden stukjes zijn even groot. Er is ook een zeer handig borsteltje bij om achtergebleven kruiden gemakkelijk te verwijderen.

  • Winnaar Home & Deco Trophy 2011
  • Materiaal: RVS snijbladen & kunststof handgreep
  • Lengte: 12cm


 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 13,90
Westmark - Kruidenschaar
Westmark - Kruidenschaar
Westmark - Kruidenschaar
| Meer