Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Koekjesstempel

 

Koekjesstempel

vanaf € 13,95
Merk: Suck UK
Suck UK - Koekjesstempel - Love You

Deze koekjesstempel van Suck UK voorzien jouw eigen koekjes van een eigen stempel. De lekkerste koekjes zijn de zelfgemaakte, ambachtelijke, warme koekjes uit de oven, en deze kan je voortaan voorzien van je eigen stempels. Maar het hoeft natuurlijk niet te blijven bij de koekjes alleen, je kan de stempel gerust gebruiken op je zelfgemaakt brood, en andere deegbereidingen.

  • Hoogte: 10 cm
  • Ø 8 cm
  • Siliconen onderkant
  • Inclusief recept


 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Suck UK - Koekjesstempel - Love You
Suck UK - Koekjesstempel - Love You
Suck UK - Koekjesstempel - Eat Me
Suck UK - Koekjesstempel - Eat Me
Suck UK - Koekjesstempel - Eat Me
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Suck UK - Koekjesstempel - Eat Me Eat Me € 13,95 
+
-
Suck UK - Koekjesstempel - Love You Love You € 13,95 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje