Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Klok Tone35

 

Klok Tone35

€ 99,00
Leff Amsterdam - Klok Tone35

Deze toonaangevende wandklok is verkrijgbaar in drie knappe kleuren die perfect bij een modern interieur passen: wit, grijs en zwart. Het rode bolletje in het midden van de klok zorgt voor een pittig effect.

De strak vormgegeven wandklok Tone 35 is gemaakt van staal en voorzien van het ton-sur-ton-effect. Afhankelijk van de lichtinval wordt de tijdsaanduiding meer uitgesproken of net niet. Jij kunt het licht dus de toon doen zetten.

Dankzij het ingebouwde Japanse uurwerk weet je steeds precies hoe laat het is. Tone 35 is mooi om naar te kijken en handig in gebruik. Check zeker ook eens de andere wandklokken van deze designer: One & Felt. 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 99,00
| Meer