Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Klok Felt35

 

Klok Felt35

€ 119,00
Leff Amsterdam - Klok Felt35

Een klok moet meer kunnen dan enkel en alleen de tijd aangeven. Ze moet ook mooi ogen en daar slaagt de Felt 35-wandklok van Leff Amsterdam feilloos in.

Deze hippe wandklok is gemaakt van gerecycleerd PET en voelt dankzij het vilt superzacht aan. De strepen op de klok geven de vijf minuten aan en de wijzers zelf springen meteen in het oog. De Felt 35-wandklok fleurt jouw interieur op, of dat nu in de slaapkamer, de eetkamer of de woonkamer is.

Kies voor een functionele én trendy wandklok en vergeet nooit nog hoe laat het is. 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 119,00
| Meer