Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Keramische messen

 

Keramische messen

vanaf € 27,90 € 22,90
Merk: Bodum
Bodum - Keramische messen + messenblok

De keramische messen van Bodum zijn van uitstekende kwaliteit, ze zijn gemaakt van zeer hard, zuurbestendig keramisch materiaal. De scherpte van de messen blijft een stuk langer dan bij gewone messen, ze zijn tevens licht en absoluut corrosiebestendig. Een droom van elke chef voor het snijden  van groenten, fruit, vis én vleesnatuurlijk. Goede messen zijn de sleutel tot een gezondere levensstijl.promo
 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Bodum - Keramische messen - kaasmes
Bodum - Keramische messen - chef's mes
Bodum - Keramische messen - broodmes
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Bodum - Keramische messen - kaasmeskaasmes - 10 cm€ 27,90
+
-
 
Bodum - Keramische messen - chef's meschef's mes - 15 cm€ 44,90
+
-
 
Bodum - Keramische messen - broodmesbroodmes - 15 cm€ 44,90
+
-
 

Toevoegen aan winkelmandje

Gerelateerde producten