Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Joseph Joseph / Keukenweegschaal Shell

 

Keukenweegschaal Shell

vanaf € 69,95
Joseph Joseph - Keukenweegschaal "Shell"

Deze gestroomlijnde digitale weegschaal "Shell" van Joseph Joseph is praktisch en veelzijdig. Door de maatkom van de weegschaal af te halen wordt het gemakkelijk te lezen LCD-display en makkelijk te bedienen knoppen zichtbaar. Zet de maatkom aan de bovenkant van de weegschaal en hij is klaar voor gebruik. De schaal meet gewicht, lb oz, fl.oz, ml tot een maximum capaciteit van 5kg/11lb/600ml. De handige ‘add and weigh’ (voeg toe en weeg) functie maakt het mogelijk meerdere ingrediënten toe te voegen in de weegschaal. Zo kan een heel recept bij elkaar komen. De automatische power-off functie maximaliseert de levensduur van de batterij. 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Joseph Joseph - Keukenweegschaal "Shell"
Joseph Joseph - Keukenweegschaal "Shell"
Joseph Joseph - Keukenweegschaal "Shell"
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Wit € 69,95 
+
-
Antraciet € 69,95 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje