Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Joseph Joseph / Bak Spatel Set

 

Bak Spatel Set

€ 29,95
Joseph Joseph - Elevate Bak Spatel Set

De Elevate Spatel Set van Joseph Joseph is gemaakt van gehard nylon met een flexibele siliconen handvat. Gebruik het voor het roeren, draaien en het schrapen van voedsel uit mengkommen. Perfect voor gebruik in combinatie met anti-aanbakpan, het siliconen handvat is hittebestendig tot 340º C. 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 29,95
Joseph Joseph - Elevate Bak Spatel Set
Joseph Joseph - Elevate Bak Spatel Set
| Meer