Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Joseph Joseph

Koken met een extra dimensie dankzij Joseph Joseph.


Merk:
Prijs: Oplopend - Aflopend

Deze gestroomlijnde digitale weegschaal "Shell" van Joseph Joseph is praktisch en veelzijdig. Door...
€ 69,95
Toevoegen aan winkelmandje
Merk:
Prijs: Oplopend - Aflopend

Een peper- en zoutvat, een set slakommen en een groentesnijplank heeft iedereen wel ergens in de keukenkast zitten. De keukenaccessoires van Joseph Joseph gaan echter een stap verder.

Geen klassieke houten onderzetters, maar een uittrekbare potonderzetter. Geen veel te groot vergiet, maar een ingenieus opvouwbaar exemplaar. Geen lompe keukenweegschaal, maar een gestroomlijnd digitaal model. En ga zo maar verder. Ook de ijsblokjesmaker, mengkommenset of pizzasnijder van Joseph Joseph kregen van de ontwerpers een extra dimensie mee.

Kunt u ook niet wachten om één van deze keukenartikelen in huis te halen of cadeau te doen? Ontdek dan vlug alle accessoires van Joseph Joseph en andere decoratiespecialisten in de categorie Keuken op Cosygifts.be