Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Jamie Oliver

Naked Chef Jamie Oliver achterna


Merk:
Prijs: Oplopend - Aflopend

De 'Cheeky Mugs' collectie van Jamie Oliver bevatheel watopvallende mokken, in verschillende...
€ 12,95
promo
€ 9,95
Toevoegen aan winkelmandje
Merk:
Prijs: Oplopend - Aflopend

TV-kok Jamie Oliver kent nagenoeg iedere fijnproever en hobbykok. Waar deze Britse chef doorbrak met zijn kookprogramma's, dankt hij ondertussen zijn populariteit ook aan een volwaardig gamma machines en hulpmiddelen voor de keuken. Net zoals Piet Huysentruyt, die andere TV-kok met een uitgebreid gamma potten en pannen, vormt Jamie Oliver vandaag niet enkel een inspiratiebron in de keuken, maar is hij er ook daadwerkelijk aanwezig met een gamma keukenapparatuur.

Groenten snijden, kruiden fijnhakken, vis fileren en vlees versnijden gaat toch net iets vlotter als je weet dat ook de grote chefs dezelfde tools gebruiken. Of niet?

Wil je ook in de voetsporen treden van de Naked chef, kijk dan in deze webshop welk keukengerei Cosygifts voor u selecteerde. Van een hakblok over een messenblok tot een serie hippe mokken.