Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Glazen Pavina - 2 stuks

 

Glazen Pavina - 2 stuks

vanaf € 18,90
Merk: Bodum
Bodum - Glas Pavina

De Bodum glazen zijn gewoonweg prachtig om te zien, te gebruiken, aangenaam om aan te raken. De siliconen hoes beschermt uw hand tegen extreme hitte, de hoes weerhoud eveneens het wegglijden.

Ze bestaan in verschillende maten, verschillende prachtige kleuren en zijn vaatwasmachinebestendig. U gebruikt ze voor koffie, thee of chocolademelk, maar ook om een heerlijk ijsje in te eten.

Verpakt per 2 stuks 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Bodum - Glas Pavina - wit
Bodum - Glas Pavina - rood
Bodum - Glas Pavina - paars
Bodum - Glas Pavina - zwart
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Bodum - Glas Pavina - wit 0,35L wit € 18,90 
+
-
Bodum - Glas Pavina - wit 0,45L wit € 24,90 
+
-
Bodum - Glas Pavina - rood 0,45L rood € 24,90 
+
-
Bodum - Glas Pavina - zwart 0,45L zwart € 24,90 
+
-
Bodum - Glas Pavina - paars 0,45L paars € 24,90 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje