Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Caddy Gootsteen Organiser

 

Caddy Gootsteen Organiser

vanaf € 12,95
Merk: Umbra
Umbra - Caddy Gootsteen Organiser

Dit gootsteen ophangsysteem van Umbra biedt plaats voor oa. zeep, sponsjes en een vaatdoek. Kleine openingen aan de onderzijde zorgen ervoor dat alles snel opdroogt en afdruipt in de gootsteen. Met deze handige gootsteen organiser van Umbra ligt je aanrecht er steeds netjes en verzorgd bij. 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Umbra - Caddy Gootsteen Organiser - Zwart
Umbra - Caddy Gootsteen Organiser - Wit
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Umbra - Caddy Gootsteen Organiser - Wit Wit € 12,95 
+
-
Umbra - Caddy Gootsteen Organiser - Zwart Zwart € 12,95 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje