Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Bureau organizer Rocky

 

Bureau organizer Rocky

€ 17,95
Merk: j-me
J-Me - Rocky Desk Butler - Rood

Ruim je bureau op met deze bureau organizer Rocky de Desk Butler van J-Me, uitgevoerd in stevige antislip kwaliteit. Rocky heeft een magnetische snuit waar bijvoorbeeld paperclips aan gehangen kunnen worden. In het hoofd kunnen pennen en potloden opgeboren worden, op de rug is een verzamelbakje geplaatst. Het ideale cadeautje!

  • Materiaal: siliconenrubber
  • Kleur: rood
  • Met magnetisch snuit
  • Omvat: paperclips & elastiekjes


 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 17,95
J-Me - Rocky Desk Butler - Rood
J-Me - Rocky Desk Butler - Rood
| Meer