Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Bodum / Waterkaraf

 

Waterkaraf

vanaf € 29,90
Merk: Bodum
Bodum - Waterkan met gekleurde neopreen

De elegante 1,0 l borosilicaatglas karaf van Bodum haalt het beste uit water - smaakvol en visueel - en ziet er prachtig verfrissend uit op iedere tafel.

De plastic tuit zorgt voor een nauwkeurig gieten en een siliconen bal in het deksel sluit de karaf als het rechtop staat. De opening wordt geblokkeerd door een rooster om ijsblokjes of kruiden tegen te houden.

De neopreen jas om de karaf houdt het water koud en voorkomt de aanraking met de anders gladde of koude karaf. Hierdoor is het ook makkelijker om te gieten. Met de Bistro Water karaf vang je dus meerdere vliegen in 1 klap. De Bistro waterkaraf is vaatwasmachinebestendig en bestaat in verschillende leuke kleuren.

Waterkaraf is voorzien van een zwart deksel. 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Bodum - Waterkan met gekleurde neopreen - rood
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Bodum - Waterkan met gekleurde neopreen - rood Rood € 29,90 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje