Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Bodum / Voorraadpot Presso

 

Voorraadpot Presso

vanaf € 11,95
Merk: Bodum
Bodum - Presso

Deze Presso voorraadglazen van Bodum zijn gemaakt van glas en siliconen. De Presso Collection biedt u een veelzijdige oplossing voor het opslaan van alle soorten producten, met inbegrip van vloeistoffen warm of zeer zure, zonder verkleuring. De collectie is ontworpen in harmonie met de andere producten van Bodum. De collectie maakt gebruik van 100% recycleerbare materialen. Een goed design tegen een betaalbare prijs!

  

Bodum - Presso 1,9L - Zwart
| Meer
Kies uw productenLevering BE/NLPrijsAantal
1,90L2 dagen / 4 dagen€ 21,75
+
-
 
0,25L2 dagen / 4 dagen€ 11,95
+
-
 

Toevoegen aan winkelmandje