Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Bodum / Olie- en Azijnkaraf

 

Olie- en Azijnkaraf

vanaf € 29,90 € 20,00
Merk: Bodum
Bodum - Bistro Set

Er is iets huiselijks over het hebben van olie en azijn dispensers op de keuken of eetkamer tafel op alle tijden. En dan is er iets rommelig over het daadwerkelijk gebruik ervan aan de tafel. De BISTRO olie en azijn Dispensers van Bodum hebben een puntige kunststof gietstuk die de stroming van olie en azijn heel precies regelt. Een siliconen bal in het deksel sluit de dispenser wanneer het rechtop staan. Ze zijn gemaakt vant van plastic, siliconen en borosilicaatglas, en ze komen in mooie kleuren. Ze zijn vaatwasser bestendig. Set van 2 stuks.promo
 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Bodum - Bistro Set - Wit
Bodum - Bistro Set - Roos
Bodum - Bistro Set - Paars
| Meer
Kies uw productenPrijsAantal
Bodum - Bistro Set - Wit Wit € 29,90 € 20,00 
+
-
Bodum - Bistro Set - Roos Roos € 29,90 € 20,00 
+
-
Bodum - Bistro Set - Paars Paars € 29,90 € 20,00 
+
-

Toevoegen aan winkelmandje