Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Bodum / Koffiemaker Bodum "New Chambord"

 

Koffiemaker Bodum "New Chambord"

€ 49,90 € 24,90
Merk: Bodum
Koffiemaker New Chambord

De New Chambord koffiemaker van Bodum introduceert een moderne manier van koffie zetten. Je voegt gemalen koffie toe in de koffiemaker en drukt de koffiepress daarna naar de bodem. Tijdens dit proces komen de heerlijke geur en smaak van verse koffie optimaal vrij. En dat is puur genieten!

De New Chambord coffee maker wordt geleverd in een geschenkverpakking. Hij is gemaakt van RVS, kunststof en stevig borocilicate glas. Daardoor houdt hij de hitte van je koffie langer vast. Dankzij het frame zal je bovendien je handen niet verbranden.

Deze koffiemaker is ideaal om gewoon thuis te gebruiken, maar ook op het werk, op reis of op de camping voorziet hij je even snel en handig van jouw dagelijkse kopje verse koffie. promo
 

Leveringstermijn
Belgi:2 dagen
Nederland:4 dagen

Toevoegen aan winkelmandje
  
€ 49,90
€ 24,90
Koffiemaker New Chambord
Koffiemaker New Chambord
Koffiemaker New Chambord
Koffiemaker New Chambord
Koffiemaker New Chambord
| Meer