Cosygifts is dé webshop bij uitstek voor originele geschenken, design decoratieartikelen en trendy gadgets. Je vindt er een gevarieerd en uitgebreid online aanbod aan verrassende cadeaus en decoratieve accessoires. Voor speciale gelegenheden als Kerst, Vaderdag, Moederdag of Valentijn, maar ook vaste artikelen van topmerken voor de keuken, tuin, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Voor het gemak onderverdeeld in handige categorieën.

Naast het ruime gamma online geschenken, krijg je er de promoties, aantrekkelijke prijzen, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zomaar bovenop. Een kwalitatieve online shop met een continu aangevuld assortiment en de meest originele geschenkideeën. Dat is Cosygifts.be!

Home / Keuken / Bodum

Kleur in de keuken met de praktische Bodum accessoires.


Merk:
Prijs: Oplopend - Aflopend

DeBODUMNERO wijnkoeler helpt uw zorgvuldig gekozen wijn zijn volledige potentieel bereiken waar u...
€ 24,90
Toevoegen aan winkelmandje
Merk:
Prijs: Oplopend - Aflopend

Bodum is een absolute specialist op het vlak van trendy keukenaccessoires. Door hun stijlvol design hoeft u deze artikels niet op te bergen na gebruik. Ze vormen namelijk een volwaardig onderdeel van de decoratie.

De Bodum keukenspullen zijn naast trendy uiteraard ook functioneel. Ze vormen dus de ideale keukenhulp. Voor uw keuken en die van uw kennissen. De Bodum gadgets zijn immers perfect geschikt als geschenk.

Op Cosygifts vindt u een zeer ruime selectie Bodum artikelen. Van alles voor de barbecue tot broodroosters, mixers, waterkokers, fruitpersen en thermoskannen, over pepermolens, messenblokken en een tafelgrill. Aan keuze dus geen gebrek!